Opdater programmet til version 9.2 eller nyere

Vigtigt: Du skal opdatere programmet til version 9.2 eller nyere på alle dine enheder, der er forbundet til den samme My Kaspersky-konto, for at synkronisere dine data korrekt på tværs af enheder og cloud-lager.

De posttyper og indtastningsfelter, du kan bruge, kan variere i forskellige versioner af Kaspersky Password Manager. Dokumentkategorisering er f.eks. tilgængelig på stationære computere, der kører macOS og Windows, men ikke tilgængelige på mobilenheder. Når du opdaterer til Kaspersky Password Manager 9.2 eller nyere, bliver din boksdatabase mere fleksibel. Denne forbedring giver dig mulighed for at forbinde forskellige versioner af programmet til én My Kaspersky-konto, så du kan bruge den samme database med forskellige versioner af programmet på dine enheder.

Hvis dine enheder med forskellige versioner af Kaspersky Password Manager 9.2 eller nyere er forbundet til den samme My Kaspersky-konto, kan nogle poster eller indtastningsfelter i din boks være utilgængelige i følgende tilfælde: